Nico Moreno:

Osteòpata i Fisioterapeuta

Una lesió esportiva quan tant sols tenia setze anys el va fer acudir a un terapeuta del qual va rebre tot l’ajut. Aquesta situació li va mostrar quina era la seva vocació professional.

Al finalitzar la carrera de fisioteràpia es va especialitzar en teràpia natural i osteopatia. Des de l´any 2003 va atendre el seu centre OstepatiaBarna fins impulsar el projecte de Ginkgo Biloba Teràpies l’any 2.012.

Actualment combina la seva feina com a osteòpata a Ginkgo Biloba Teràpies amb activitat docent internacional, i mentrestant, les caminades per la muntanya amb el seu gos Otto i la lectura de tot el que tingui a veure amb la nutrició, son la seva forma de desconnectar  amb el dia a dia.

Veure Currículum

Nicolás Moreno Fortes – Doctoralia.es

Maria Fabregat:

Psicòloga

Sempre ha considerat que el més important és el benestar emocional de les persones i va descobrir que a través de la psicologia es podia dedicar a acompanyar-les per aconseguir una millor qualitat de vida. És una persona propera, empàtica, capaç de no jutjar i acceptar l’altre tal com és, que li permet crear una relació de confiança i trobar conjuntament la solució més efectiva per a cadascú i la seva situació.

Després de graduar-se en Psicologia va realitzar el Màster en Teràpia Cognitivo-Social de la Universitat de Barcelona, que li ha permès especialitzar-se en l’enfocament constructivista i sistèmic. Li agrada anar complementant la seva formació amb cursos i tallers.

A més de la psicologia, les seves passions són la dansa i viatjar. Considera que la dansa és una molt bona manera d’expressar-se i li agrada viatjar per conèixer noves maneres de pensar i viure.

Veure Currículum

Facebook


Facebook